Na een maandenlange tour is het moment daar: Het Pakhuis heeft een nieuwe plek gevonden aan het Bothaplein. Donderdag 3 december vindt de feestelijke opening plaats.

De locatie aan het Bothaplein is tijdelijk, hoe tijdelijk, dat is de vraag. Misschien is het voor een maand, misschien voor een jaar. Het Pakhuis is in ieder geval wel van plan er weer een fijne plek van te maken waar iedereen welkom is om van alles te delen. Van verse kopjes koffie tot workshops, van Delen die Hap diners tot werkplekken.

​Op donderdag 3 december wil Het Pakhuis de opening van de nieuwe plek feestelijk vieren met iedereen die maar langs wil komen. Je kunt aan komen waaien vanaf 19.30 en al je lievelingsmensen mee nemen. ​Er wordt gezorgd voor een goed gevulde koelkast met hapjes en drankjes, maar Het Pakhuis zou Het Pakhuis niet zijn als je er niet ook mocht komen delen. Dus heb je nog een fles champagne of fris liggen? Of wil je graag een taart bakken of je favoriete borrelnootjes op tafel zetten? Neem die dan vooral mee om te delen!

Datum: donderdag 3 december
Locatie: Bothaplein 7
Tijd: 19.30 – 23.00
Deelname: iets lekkers om te delen
Toegankelijkheid: lage drempel, maar er is helaas geen invalidentoilet aanwezig.

Meer: