Bij Estafette de biologische eetwinkel vind je een uitgebreid assortiment dagelijkse boodschappen, met de zekerheid dat alle producten afkomstig zijn uit de biologische en biologisch-dynamische landbouw: van koffie en thee tot rijst en pasta, van broodbeleg en vruchtensap tot noten en zuidvruchten en van zuivel tot brood. Maar ook voor verse groenten en fruit van het seizoen, ambachtelijke boerenkazen, natuurlijk vlees en mooie wijnen kun je bij Estafette terecht.

Estafette als coöperatie

Estafette geen eigendom van privépersonen, maar van een coöperatie. De basis voor deze coöperatie is 30 jaar geleden gelegd met de oprichting van biologische groothandel Odin. Het uitgangspunt van toen is nog steeds actueel: het aanbod verzorgen van kwalitatief hoogwaardige voeding uit een gezonde landbouw en een eerlijke economie.

ledenvoordeel

Om biologisch boodschappen doen voor nog meer mensen aantrekkelijk(er) te maken, introduceert Estafette het boodschappen doen met ledenvoordeel. Elk product heeft twee prijzen: de normale prijs en een tweede, lagere prijs, voor leden. Doe je wekelijks voor circa 25,- euro of meer aan boodschappen bij Estafette? Dan heb je al voordeel. En hoe meer boodschappen je doet, hoe meer voordeel.

– 18 euro / maand voor een huishouden met een persoon van 18 jaar of ouder;
– 21 euro / maand voor een huishouden met twee personen van 18 jaar of ouder;
– 5 euro per extra persoon van 18 jaar of ouder.

Meedoen is makkelijk

Kom naar de winkel en meld je aan. Dit gaat eenvoudig in drie stappen:

1. Word lid van Coöperatie Odin met 1 of meer participaties à 100 euro. Voor 50 euro kun je ook aspirant-lid worden. Je betaalt dan het tweede deel van je eerste participatie in vijf maandelijkse termijnen van 10 euro per automatische incasso. Zegt je je lidmaatschap op, dan ontvang je het bedrag van je participatie(s) weer terug.
2. Schrijf je in als deelnemer voor de ledenprijzen. Je rekent een eerste (deel)maandbijdrage af in de winkel. Daarna betaal je de maandbijdrage per automatische incasso.
3. Ontvang direct een persoonlijke ledenpas, waarmee u boodschappen kunt gaan doen met ledenvoordeel*.
* Met uitzondering van Odin Groenten- en Fruitabonnementen, boeken, cadeaubonnen, kaarten en tijdschriften, tassen