Volgende week donderdag 19 mei 2016 vindt er weer een Energy Café plaats in Showroom Arnhem. Op het programma staat het thema: sport en energie!

Als eerste onderwerp staat op het programma: duurzaamheid bij sportclubs.
Pieter Middeldorp van Duurzaam Verenigen neemt ons mee in een mooie sportieve strijd tussen acht Arnhemse sportclubs: Arnhem United. Hierbij werd gestreden om de titel: wie is het meest duurzaam?
Een van de sportclubs komt hierover ook wat vertellen.
Lucas Hullegie van Sportief Opgewekt laat zien hoe je met een sportclub concreet aan de slag gaat, bijvoorbeeld met LED-veldverlichting en zonnepanelen.
Ook gaan we in gesprek met de gemeente Arnhem over duurzaamheid bij sportclubs.

Vervolgens laat Jochem Schellens, directeur van Sportcentrum Papendal, ons zien wat er gebeurt op het vlak van duurzaamheid bij Papendal, met een focus op energie. Wat is er al gedaan en welke ambities heeft Papendal voor de komende jaren?

Tot slot komen enkele mensen op het podium voor een korte pitch met een oproep of hulpvraag aan het netwerk.

Vanaf 16.00 uur wordt je ontvangen, om 16.30 uur start het inhoudelijk programma en vanaf 17.30 uur is er ruim tijd voor de netwerkborrel.

Energie made in Arnhem nodigt je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn en neem vooral een introducé mee die geïnteresseerd is in het energie made in Arnhem netwerk.