Doe mee en ervaar het gemak van elektrisch rijden én autodelen via SnappCar
Stel je voor: je koopt een elektrische auto. Je gebruikt deze voor alle dagelijkse ritten. Als je verder moet, leen je de auto van één van je buurtgenoten. Je buurtgenoten mogen dan jouw elektrische auto lenen, en zo is iedereen blij. Dit mes snijdt aan heel veel kanten: mensen hoeven niet bang meer te zijn in te boeten op vrijheid bij het kopen van een elektrische auto, meer mensen kunnen ervaren wat elektrisch rijden is, buurtgenoten leren elkaar kennen én het aantal auto’s in de buurt gaat omlaag.

Het eerste samenwerkingsproject om elektrisch rijden te promoten is ondertussen gelanceerd. SnappCar werkt samen met Natuur & Milieu en Milieudefensie aan het realiseren van de eerste duurzame snelweg van Nederland: project A15. Het doel: in 2015 rijden over de A15 40.000 mensen in elektrische (deel)auto’s op lokaal opgewekte stroom uit zon en wind.

Meedoen? Kijk snel op de site van project A15
Tien testrijders in Arnhem met één uitdaging. Wie wint de meeste trials, verhuurt zijn elektrische deelauto het vaakst via SnappCar en bouwt daarmee het grootste stroomnetwerk? Doe mee! Huur een van de onderstaande elektrische auto’s en ervaar het gemak van autodelen én elektrisch rijden in Arnhem. Er is altijd een auto bij jou in de buurt.

Wil je de Testrijders volgen bij de bouw van het grootste stroomnetwerk in Arnhem? Kijk dan op website A15