EkoPlaza Arnhem aan het Gele Rijdersplein verhuist op 1 oktober naar de Looierstraat 6. De nieuwe winkel heeft een oppervlakte van ca. 570 m². Een ruime, overzichtelijke biologische lifestyle supermarkt waarin alle productcategorieën vertegenwoordigd zijn. Bovendien is er een mooie natuurlijke cosmetica afdeling die ervoor zorgt dat een gezonde en duurzame lifestyle nog beter bereikbaar wordt. Dit viert EkoPlaza Arnhem met een groot feest! De hele week zijn er spetterende aanbiedingen en kun je genieten van heerlijke proeverijen!

Ruimer assortiment

Door de verbouwing van het winkelpand is het assortiment verruimd. De accenten in deze nieuwe winkel liggen op: dagelijks vers brood uit eigen oven, groenten en fruit van lokale telers en vlees van Nederlandse bodem. In de lunchcorner kun je genieten van een heerlijk biologisch broodje met een vers kopje koffie.

Bedrijfsleider Berrie Franken: “Trots zijn we op de nieuwe en moderne EkoPlaza die zijn deuren op 1 oktober opent. Rudie Wijnen heeft EkoPlaza in het centrum van Arnhem op de kaart gezet. Deze weg gaan wij vervolgen op de Looierstraat in een nieuw en eigentijds jasje. Door focus te leggen op zowel de snelle als de zoekende klant zijn we in staat een bredere klantenkring aan te spreken. De openingstijden zijn verruimd. Zo kun je nu ook ’s avonds en op zondag je boodschappen doen. Graag nodigt het huidige EkoPlaza team aangevuld met nieuwe gezichten jullie van harte uit om kennis te komen maken. We leren jullie graag kennen om zo samen verantwoord boodschappen doen tot een feestje te maken.”