Inspiratievolle website

Paula Nordhauzen is oprichtster van de website Ecomama .
“Zoals ik al zei, is de website begonnen als een handige plek om alle weetjes te verzamelen. Je krijgt inspiratie van alle verzamelde verhalen van andere ecomama’s. Maar naast ecoweetjes en artikelen zijn er nu ook adressen voor eco-producten, webshops en filmpjes te vinden. Daarnaast heb ik ook de rubriek ‘Viva Mama’ waarin moeders vertellen over hoe zij groen leven. Mensen zijn vaak verbaasd als ik zeg dat de website gewoon een uit de hand gelopen hobby is. Ik doe alles uit liefde en leef op van de leuke reacties die lezers achterlaten. Het gebeurt regelmatig dat ik een spontaan mailtje krijg van een zwangere vrouw die veel heeft gehad aan de informatie op ecomama.nl, dat geeft me zo’n goed gevoel!”

Ontstaan van Ecomama

Vroeger was ik een natuurfreak. Ik was een WWF-ranger, wilde dierenarts of boswachter worden en besloot op mijn 12e dat het niet nodig was om dieren te eten. Ergens in de pubertijd en tijdens mijn studie werd ik een ontzettend stadsmens. Maar toen werd ik verliefd op de man van mijn dromen en binnen een paar jaar was ik zwanger. Opeens werd ik me weer bewust van gezondheid en de consumptiewereld waarin mijn kind gaat opgroeien. Daar sta ik nu. Ontdekkend hoe het is om mama te zijn en onderzoekend hoe we de wereld stapje voor stapje een beetje mooier kunnen maken.

Ik wil bewuste keuzes maken. Ook voor de dagelijkse dingen. Daarom zoek ik steeds nieuwe informatie en wat ik vind schrijf ik hier op. Misschien heb je er iets aan. Misschien heb ik iets aan jou!

Lijkt het je ook leuk om als Viva mama op deze site te staan? Meld je aan via info@ecomama.nl.
naar de site vol met inspirende tips en ervaringen.