De Groene Vos en het Energie Prestatie Loket (EPL) hebben plannen voor de bouw van ecologische woningen in de wijk Schuytgraaf. De coöperatie zoekt mensen die samen met architecten een nieuwbouwplan voor ecologische en energieneutrale woningen willen gaan uitwerken.

Heb jij ideeën over duurzaam wonen? Wil je dat in een gemeenschapssetting realiseren? En ben je niet bang om je eigen idealen met anderen vorm te geven? Dan heb je wellicht interesse in de plannen van De Groene Vos en het Energieprestatieloket. De coöperatie wil ecologische en energieneutrale woningen bouwen op een vrij in te richten gemeenschapskavel voor 16-20 woningen in de wijk Schuytgraaf.

Het idee is dat het duurzame en betaalbare woningen gaan worden, gebouwd volgens het passiefhuis- en biobased principe. De initiatiefnemers hebben voor ogen dat het een buurt wordt die die gemeenschappelijk doet wat gemeenschappelijk kan. Daarbij kun je denken aan onderhoud van het kavel, energieopwekking, hemelwateropvang, etc.

Ben jij geïnteresseerd om met gelijkgestemden een betaalbare biobased energieneutrale woning te bouwen? Meld je dan (individueel of als groep) aan voor de interactieve informatiebijeenkomsten of workshops. Download voor meer informatie de presentatie. Voor vragen of ideeën kun je contact opnemen met duurzaamheidscentrum De Groene Vos of het Energie Prestatie Loket.

Meer