Proef het land

Dynamic Foodshowroom is gevestigd op Stadstuin Kweekland aan de Dalweg in Arnhem. Hier worden al geruime tijd lokale producten gekweekt. Iedere zaterdag vertellen ze je aan de hand van het thema, over het land, het seizoen en de heerlijke gerechten. Elk product wordt lokaal geproduceerd, binnen een straal van veertig kilometer rondom Arnhem; local farmers, urban food. Een driegangen menu kost 30 euro.

Reserveer nu en geef eventuele dieetwensen alvast aan ze door!
Daarnaast organiseren ze diverse lezingen, workshops en filmavonden rondom lokale voeding en ons voedselsysteem.

Idealen

Dynamic Foodshowroom wil laten zien dat ze heerlijk kunnen eten als we de bron van onze voeding dichter bij huis zoeken. Achter alles wat zij aanbieden zit een verhaal: zo wordt elk product lokaal geproduceerd, binnen een straal van veertig kilometer rondom Arnhem. Op die manier willen ze de stadsbewoner kennis laten maken met producten uit zijn of haar omgeving.

Catering

Op zoek naar een cateraar in de omgeving Arnhem-Nijmegen? Dynamic Foodshowroom verzorgt graag de catering voor verjaardagen, familie- en bedrijfsfeesten. Niet alleen een borrel of receptie met lokale hapjes of belegde broodjes, maar ook een compleet diner behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

[codepeople-post-map]

naar de site
naar facebook