Per 1 september is Dynamic Foodshowroom niet meer actief op de prachtige stadstuin Kweekland. Ondanks zes fantastische maanden waarin we er met veel plezier hebben gewerkt kunnen we, als Dynamic Foodshowroom, onze ambities op deze locatie niet waarmaken. Na een succesvol seizoen vol catering, festivals en diners in de kas hebben we onze zinnen op andere projecten gezet.

Cateringaanvragen kunnen nog steeds worden ingediend via catering@dynamicfood.nl. Momenteel worden er gesprekken gevoerd met twee lokale ondernemers om een nieuwe vestiging op nieuwe locaties in Arnhem te openen. Ook staat Dynamic Food – net als voorgaande jaren – van 18 tm 26 oktober op de @Dutch Design Week in Eindhoven, waar in een tijdelijke kas op een braakliggend terrein op Strijp-S twee weken lang een eetcafé en expositie worden gerealiseerd en waar diverse lezingen worden gehouden over ons huidig en toekomstig voedselsysteem.

Op Stadstuin Kweekland kun je onveranderd genieten van de mooie tuin, verse groenten, bloemen, vaste planten, de tuinwinkel en ook is er koffie/thee of sap met wat lekkers te krijgen van woensdag t/m zaterdag 10.00-17.00u. stadstuinkweekland.nl

Rens, Jelle, Simon, Annelou en Sandra
van Dynamic Foodshowroom