Het Dynamic Food boek werd gelanceerd tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. Het boek brengt toekomstige voedselsysteem onder de aandacht door middel van essays, interviews en onderzoek. Dit boek is extra bijzonder omdat het is uitgegeven in eigen beheer en gefinancierd middels ‘crowdfunding’ via www.voordekunst.nl.

Het Dynamic Food boek bestaat uit drie gedeelten:

Het oranje gedeelte van het boek is het fundament van Dynamic Food en bevat interviews en essays, met en door specialisten uit verschillende vakgebieden, waaronder Mac van Dinther (Volkskrant) en Janno Lanjouw (Food Film Festival).
In het groene gedeelte van het boek vind je recepten en worden supermarktproducten vergelijken met lokale producten op het gebied van beschikbaarheid, herkomst, transport en prijs.
In het blauwe gedeelte van het boek laat Dynamic Food zien, hoe de lezer zelf een eetcafé op kan zetten in tijdelijk leegstaande ruimtes om zo kleine boerderijen en leveranciers in de omgeving van de stad te ondersteunen.

Verkrijgbaar bij:

– Cook&Book (Zwanenstraat 5a)
www.cook-and-book.nl
– Graphic Play Ground (Klarendalseweg 134)
www.graphicplayground.nl
– Junior FoodShowroom (Dalweg 2)
www.dynamicfoodshowroom.com
– Heijman & Ongerijmd (Grote Oord 15)
– Bezoekerscentrum Sonsbeek
www.bezoekerscentrumsonsbeek.nl

Groen made in

[Arnhem], een publicatie van Marlies Leupen

Arnhem, een prachtige groene stad met meer dan dertig parken en landgoederen gelegen in een indrukwekkend en gevarieerd landschappelijk decor.