In november vindt de Duurzame Huizenroute plaats. Heb jij je huis duurzamer gemaakt en vind je het leuk om jouw ervaringen te delen? Meld dan je huis aan voor de Duurzame Huizenroute.

Voor het 4e jaar op rij is er weer de Duurzame Huizen Route. Dit jaar op zaterdag 5 en 12 november. Steeds meer huiseigenaren ontdekken hoe leuk het is om mee te doen aan de huizenroute.  Als je je huis wil aanmelden, vul je een vragenlijst in waarin je de algemene kenmerken van je woning en de duurzame toepassingen invult. Eventueel kan je ook ervaringen of plannen delen. Vanaf ongeveer 6 weken van te voren kun je aangeven op welke dag en welke tijden je je huis open wil stellen.  Je kunt mensen ook de gelegenheid geven door middel van een contactformulier een vraag te stellen. Voor promotie van de Duurzame Huizen Route kun je op verzoek flyers en posters toegestuurd krijgen. En als je het leuk vindt dat lokale of regionale media een interview met je afnemen, kun je daar hulp bij krijgen.

Voor bezoekers is elke woning weer een bron van inspiratie. Met jouw deelname maak je onderdeel uit van een grote groep enthousiaste huiseigenaren in heel Nederland die aan dit initiatief meedoen. Doe je ook mee?

Meld hier je woning aan voor de Duurzame Huizen Route >>>