Doe mee met de Duurzame Bedrijvenroute!
Op vrijdag 16 november wordt de Duurzame Bedrijvenroute georganiseerd. Dit is de kans voor ondernemers om kennis en ervaring uit wisselen over het verduurzamen van hun bedrijf. Want duurzaamheidswetgeving wordt strenger en u moet iets met duurzaamheid, maar wat dan? De mogelijkheden zijn eindeloos en ondernemers die al stappen genomen hebben, delen hun ervaringen graag met u.

Er zijn drie opties:

  1. U stelt uw bedrijf een uurtje open voor andere ondernemers.
  2. U gaat op bezoek bij een mede-ondernemer of
  3. U doet allebei. Zelf uw deuren openen is een mooie gelegenheid om het bedrijf extra publiciteit te geven, en bij een bedrijf op bezoek gaan is bovenal nuttig, leerzaam en inspirerend.

Gratis adviesgesprek
Onder de deelnemers worden gratis adviesgesprekken verloot. Ondernemers krijgen dan advies op maat over hoe zij hun bedrijf het beste kunnen verduurzamen. Zo weet u wat te doen om uw bedrijf ook in de toekomst welvarend te houden. Daarnaast krijgen deelnemers de tips die verzameld worden tijdens de route, teruggekoppeld. Zo is meedoen aan de Duurzame Bedrijvenroute echt van toegevoegde waarde.

Voor meer informatie en aanmelden gaat u naar www.arnhemaan.nl/duurzamebedrijvenroute en bij vragen kunt u mailen naar martine.van.der.does@arnhem.nl