Duurzame winkelformule

WAAR heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Naast duurzame producten in het assortiment voert WAAR duurzaamheid ook door in haar bouw en inrichting. Er wordt in iedere winkel gebruik gemaakt van duurzame materialen als ecologische verf, FSC-hout en energiezuinige verlichting.
Ook de verpakkingen van de cadeautjes en de tasjes van WAAR zijn duurzaam. WAAR heeft daarnaast nog een eigen duurzame tas ontwikkeld die gemaakt is van gerecyclede PET-flessen. In de externe communicatie is WAAR bewust erg digitaal georiënteerd om het milieu zo min mogelijk te belasten. WAAR heeft een website, www.ditiswaar.nl en is te volgen op Facebook en Twitter.

Het assortiment van WAAR bevat fairtrade producten, producten met een EKO of FSC keurmerk en producten van gerecycled materiaal. Bij ieder product hoort een bijzonder verhaal: over de maker ervan, de manier waarop het is geproduceerd of het ontwerp. In al die verhalen is de filosofie van WAAR besloten: met het geven van een WAAR cadeau maak je de wereld een beetje mooier. Dat maakt WAAR bij uitstek dé winkel voor het kopen van een bijzonder en inspirerend cadeau.

SizaWerk

‘Maak je ambitie waar: Werken moet je doen’, is het motto van SizaWerk. Vanuit de gedachte dat iedereen unieke talenten bezit, begeleidt SizaWerk al jaren met succes mensen met een arbeidshandicap bij het zoeken naar en het behouden van een baan. Nu de organisatie franchisnemer is geworden van WAAR in Arnhem krijgen mensen met een arbeidshandicap de kans een leuke, uitdagende baan te vinden in de detailhandel. Niet alleen als verkoopmedewerker maar ook achter de schermen en in het atelier waar sieraden en producten van leer en papier worden gemaakt. Het team van medewerkers van Dondersteen is overgegaan naar WAAR.