De Dutch Green Building Council organiseert van 22 tot en met 26 september 2014 de vierde editie van de Dutch Green Building Week. Deze week staat volledig in het teken van duurzaam bouwen, wonen, werken en duurzame gebiedsontwikkeling. Het thema van de komende Dutch Green Building Week is Green Results. Dus: wat zijn de harde resultaten van alle duurzame inspanningen? Gelukkig zijn die er genoeg, getuige de vele activiteiten tijdens deze editie.

Officiele start DGBW

maandag, 22 september, 2014 – 09:00 tot 13:00
locatie: Huis der Provincie, Markt 11 Arnhem

Gedeputeerde Annemieke Traag opent met een toelichting op de “energieke” ambitie van Gelderland. Enkele boegbeelden inspireren u met innovatieve beelden. Enkele Gelderse koplopers komen op het podium. In een door u gekozen workshop kiest u voor verdieping in groene initiatieven (bebouwd gebied, gebiedsontwikkeling). Met Gelderse initiatieven, de winnaar van de Tender Gelderse Maat en een hapje/drankje sluiten we af.

Programma

09:00 – 09:30
09:30 – 09:40
09:40 – 09:45
09:45 – 10:00
10:00 – 11:30
11:30 – 12:45
Inloop met koffie/thee
Opening door gedeputeerde Annemieke Traag
Inspireren met beelden
Energieke Gelderse Koplopers
Interactieve workshops
Markt met Gelderse voorbeelden en successen. Netwerklunch met Winnaar Tender Gelderse Maat

Interactieve workshops

Tijdens de provinciale werkconferentie kunt u deelnemen aan één van de volgende workshops. Bekijk de workshop voor meer informatie. Maak uw keuze tijdig (vol is vol!).

Aanvullend op de Provinciale Werkconferentie vinden er op donderdag 25 september enkele interactieve workshops plaats in het Huis der Provincie. Voor meer informatie en aanmelden bekijkt u onderstaande workshops.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de Provinciale Werkconferentie via het inschrijfformulier. Op dit inschrijfformulier dient u tevens aan te geven welke workshop u wenst te bezoeken. Er zijn geen kosten verbonden aan deze werkconferentie.

overgenomen van website dgbw

programma van DGBW Nederland