Energiemaatregelen nemen met Natuur & Milieu is gemakkelijk. Op Slimwoner.nl ontdek je snel welke maatregelen het meeste opleveren. Ze geven je ook advies over de ‘energiestap’ die je het beste als eerste kunt maken, passend bij jouw woonsituatie.

Met elke besparingsmaatregel gaat je energierekening omlaag. Dat scheelt geld en is goed voor het milieu. Bovendien is een energiezuinig huis ook een comfortabel huis. Behaaglijk warm in de winter en aangenaam koel in de zomer. Maar waar moet je beginnen? Wat levert de grootste besparing op? En hoe weet je zeker dat je een goed aanbod hebt bij een partij die echt duurzaam is?

Natuur & Milieu wijst je graag de weg. Met gefundeerd en onafhankelijk advies. Door het je gemakkelijk te maken en regelwerk uit handen te nemen. En door een aanbod uit te onderhandelen bij betrouwbare partijen die duurzaam werken.

Bekijk het aanbod en doe de woningtest, ontdek welke energiebesparende maatregelen geschikt zijn voor jouw woning. Je ziet ook direct welke financieringsmogelijkheden er zijn voor jouw situatie.

Slimwoner.nl >>>