Burgercoalitie Stadsbokken – Meinerswijk organiseert in aanloop naar het referendum over het gebied een debat-avond op dinsdag 8 november in De Coehoorn.

Op 30 november vindt het referendum plaats over het gebied Stadsblokken-Meinerswijk. In aanloop naar dit referendum organiseert burgercoalitie Stadsbokken-Meinerswijk (*) een debat. Een debat waarin de alternatieve uitwerking van Kloppend Stadshart centraal staat. Een uitwerking waarvan de burgercoalitie vindt dat die wél recht doet aan de gebiedsvisie uit 2012. Het huidige voorstel van de raad doet dat volgens hen niet en daarom vragen ze aan de Arnhemmers om tijdens het referendum tegen te stemmen.

Ben je nieuwsgierig naar het initiatief, heb je kanttekeningen of suggesties of ben je ronduit kritisch over hun aanpak? Dit is dé gelegenheid om je stem te laten horen en met elkaar in discussie te gaan.  De burgercoalitie hoort graag hoe jij er in staat, en hoe je de route ziet naar hun invulling van de gebiedsvisie. Er is er volop ruimte voor een open debat tussen de aanwezigen en de initiatiefgroep. Marlies Leupen zal als onafhankelijk debatleider optreden.

Datum: dinsdag 8 november
Tijd: inloop 19:30, aanvang 20:00 einde 22:00
Locatie: De Coehoorn, Zaal 1. Coehoornstraat 17
Entree: Gratis toegang, wel even aanmelden met vermelding van het aantal personen via contact@stadsblokken-meinerswijk.org

(*) Burgercoalitie Stadsbokken-Meinerswijk bestaat uit Initiatiefgroep Kloppend Stadshart, Milieudefensie Arnhem en het Wijkplatform Malburgen-West SMBW. Info over de initiatiefgroep & de uitwerking: www.stemmetjehart.nl