Prachtige lokatie, mooi uitzicht over park Klarenbeek en heerlijk lokale en biologische maaltijden. De Steenen tafel biedt het allemaal. Het restaurant is gelegen op de hoogste plaats van Arnhem en het gebouw dienden van 1928 tot 2011 nog als watertoren. Zoals zij zichzelf beschrijven:

De keuken

‘Ambachtelijkheid en scheppingsdrang gaan hand in hand. De stijl van Theo en Janno valt het best te interpreteren als eerlijk, eenvoud en smaakvol.
De combinaties worden inventief en toch klassiek gekookt met passie en respect voor de oorspronkelijke smaak, met ambacht en liefde voor de producten. Geen tierelantijnen, de combinaties worden simpel gehouden, om elk ingrediënt afzonderlijk en perfect tot zijn recht te laten komen. Wij streven naar een pure keuken, met zuivere smaken..

Het liefst werken wij met streekproducten van kleine ambachtelijke producenten

In het wild seizoen krijgen wij uitsluitend wild van de Veluwe en uit de Ooijpolder professioneel geschoten door persoonlijk bekende jagers.

In het voorjaar en zomer krijgen wij groenten uit de tuin van Marianne. Op ons verzoek verbouwt zij met liefde, de volledig biologische groenten en kruiden.’