De Sonsbeekmarkt is een bijzondere markt, zij streven er naar om een groot aanbod te bieden van zoveel mogelijk streek gebonden producten. Zo staat de witte watermolen uit het Sonsbeekpark met zijn mooie gemalen granen op de markt maar ook producten uit de Liemers en de Betuwe.
Van vruchtenwijnen, cider tot jams die geproduceerd worden door kleine ondernemers. Zij weten je precies te vertellen wat er in een potje of flesje zit. Waar het vandaan komt en/of hoe zij het geproduceerd hebben. Zo heeft de imker vaak een volkje mee, de geitenkaasboer kan je vertellen hoe hij de kazen rijpt en de bakker kan je alles over de geheimen van zuurdesembrood bakken vertellen.
Wij streven er verder naar om een zo divers aanbod aan producenten en producten op de markt te hebben staan. Je vindt dus niet snel een dubbel aanbod van bijvoorbeeld kazen, brood of andere vergelijkbare waar.

Je kunt je gekochte producten direct nuttigen onder het genot van een limonade, biertje of wijntje. Er staan tafels en bankjes om gezellig te blijven hangen op de lekkerste markt in het mooiste park. Kom maar eens langs en geniet van alle mooie producten die onze marktmensen te bieden hebben.

De Sonsbeekmarkt bevindt zich aan de  Tellegenlaan 3 Sonsbeekpark te Arnhem.

Dit ligt tussen het hertenkamp en Stadsvilla Sonsbeek in. Echter in de zomermaanden zijn we te vinden aan de Jansbeek tussen het Bezoekerscentrum en het Watermuseum in.

naar de site