De bedenkers van Loesje zijn terug: met de Ragebol.
Klaar om te bouwen aan de nieuwe Inventieve Samenleving.Te beginnen met een GOA (Grote Opruim Actie) voor het scheppen van ruimte en gelegenheid.
Zondag 15 februari 205, 14-16 uur
Stadsvilla Sonsbeek
Tellegenlaan 3, 6814 BT Arnhem,

presenteert de RageBol haar opruimend geschrift:
‘Flikker de hele bliksemseboel maar door het keukenraam’.

Namens de RageBol en uitgeverij Aerial nodig ik je (jullie) van harte uit om deel te hebben aan deze feestelijke presentatie.
Met vriendelijke groet, Jan Verschure

“Het is allemaal teveel; opgehoopt, achterhaald, massaal, druk-druk-druk. Door een teveel aan keuzes kunnen we niet meer kiezen; door een teveel aan prikkels raken we horendol, door een teveel aan problemen zien we het niet meer zitten, door een teveel aan uitnodigingen, feestjes, vrienden, bekenden en partijtjes komen we nergens meer aan toe; door de eindeloze stroom informatie zijn we de draad kwijt; door internet, social media, mobiele telefoon en speed daten hebben we geen rust; door het opvoeren van de prestatiedrang raken we aan de kook; door de veelheid aan politici, adviseurs, economen, deskundigen en columnisten snappen we er niks meer van; door een teveel aan regels, wetten en voorschriften zit ons zelfsturend vermogen gevangen; door een overproductie aan rijken, is er een teveel aan armen en door alles bij elkaar zijn we het zicht op samenhang, achtergrond en verbinding kwijt. En Het NOS-journaal gaat het ons ook niet vertellen.”

Het is tijd voor de revolutie!

uit het boek : ‘Flikker de hele bliksemse boel maar door het keukenraam”
De bedenkers van Loesje zijn terug.

Zondag 15 februari 2015, 14-16 uur Stadsvilla Sonsbeek Arnhem
Tellegenlaan 3, 6814 BT Arnhem presenteert de RageBol haar opruimend geschrift ‘Flikker de hele bliksemse boel maar door het keukenraam’.