Wij gaan Arnhemse initiatieven versterken. Kom je ook langs? Op donderdag 20 februari vindt voor de derde maal de Onderstroom Ontmoeting plaats in de Stadskeuken. Deze avond, die nu op de donderdagavond plaatsvindt heeft een nieuwe opzet. Ooit ontstaan in Detroit onder de naam ‘Detroit Soup’, maken wij er onze versie van: ‘Pitch ’n Bite’

Hoe werkt het?

– Drie initiatieven uit de stad presenteren hun project in een korte pitch, waarna er gelegenheid is om verhelderende vragen te stellen.
– Dan openen we een markt, waar je de vacatures van de drie initiatieven kan bekijken en zien wat er verder nog nodig is aan middelen.
– Ook geef je dan aan, welk initiatief de opbrengst van de extra entreegelden het meest verdient volgens jou.
– We sluiten af met een ‘Wrap-Up’, waarin we met elkaar de opbrengst in ogenschouw nemen en de ‘prijzenpot’ aan het beste initiatief meegeven
– Daarna borrelen we de avond in en praten gezellig met elkaar door!

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

17.30 uur Inloop met Soep en Brood

18.30 uur 3 initiatieven pitchen hun project op de volgende manier:
– Wat houdt je project in?
– Wat is je eigen rol daarin?
– Wie en/of wat heb je daar bij nodig?

Iedere pitch duurt 3 minuten, waarna 5 minuten gelegenheid is om (plenair) verhelderende vragen te stellen.

19.15 uur – start van de vacaturemarkt.

Op de ‘vacaturemarkt’ kan je langs de presentaties van de drie initiatieven gaan en zien, wat nodig is.

Dit kan hulp en inzet zijn op allerlei terrein. Bijvoorbeeld: pr & communicatie; logistiek & inkoop; gastheer & gastvrouw; fondsenwerving, subsidies aanvragen & sponsoring. Maar ook concrete vragen op het vlak van middelen, materialen & locaties.
Op kleine kaartjes staan de vacatures en/of middelen, die nodig zijn. Daar kan je je naam, email-adres en telefoonnummer op achterlaten.
Want het is de bedoeling, dat je daadwerkelijk je steun verleent aan het initiatief van je voorkeur!

20.00 uur Wrap-Up

De hulp, die zo op de ‘markt wordt opgehaald, komt via kaartjes op de presentatieflappen terecht, die we in de Wrap-Up plenair met elkaar delen. Zo kunnen we met elkaar zien hoe het staat met mensen en middelen voor ieder initiatief.
Ook zien we dan, welk initiatief de ‘pot’ mee naar huis neemt. (Winner takes it All)

20.15 uur Na-borrelen
– Bijdrage voor eten en de ‘pot’: € 7,50 –
De Stadskeuken Arnhem, Beekstraat 40/42

Aanmelden initiatief

Wil je met jouw initiatief ook pitchen? De pitch mag 3 minuten duren waarin je vertelt wat je initiatief inhoudt, wat je rol is, en wat je vraag is aan het publiek. Dan kun je je aanmelden via onderstroom@arnhemspeil.nl