Arnhem is letterlijk een Bloeiende stad, er gebeurt van alles. Hier een overzichtje van de leukste Bloeiende initiatieven.

Roof Garden Winter editie 

De zomerse editie van deze tijdelijke daktuin stond dit jaar eerder op parkeergarage Velperpoort en op het dak van Rozet. De wintereditie strijkt neer op het gloednieuwe dakterras van het nieuwe Rozetgebouw en start tijdens de opening van het pand op zaterdag 14 december. Op deze laatste dag van Rozet Trakteert! organiseren de hoofdgebruikers van het Rozetgebouw samen met andere Arnhemse partijen een lezingen, rondleidingen, muziek en lokale hapjes.

Phonq*

Phonq* is een zomers festival, voor jong en oud, dat veel leuker is in de winter! Een festival waar voor cultuurliefhebbers van alles te beleven is: theater, dans, muziek, film, beeldende kunst, literatuur en nieuwe media. Phonq* bezoek je om te kijken, te luisteren en te ontdekken. Je komt alleen, met je vrienden of met je hele familie naar phonq*. Daar geniet je van een hapje en een drankje na afloop ga je met een ‘warme’ herinnering naar huis.
Het Phonq* Festival start op 31 januari 2014, maar op 14 december zijn ze al aanwezig tijdens Rozet Trakteert!

’t (h)eerlijke Eiland

Ook die fijne culinaire markt op ’t Eiland komt dit jaar met een wintereditie. Op zaterdag 14 december kun je er terecht voor (h)eerlijke hapjes en drankjes zoals Gluhwein, warme quiche en gebak, warme choco met rum en erwtensoep.

Crowdfunding actie voor Arnhems bomenboek

Het is weer gebleken, in economisch lastig tijden komen mooie initiatieven van de grond. Door middel van een geslaagde crowdfunding actie is het gelukt om genoeg geld op te halen om een boek te maken over bomen in Arnhem. In het ‘bomenboek’ zullen Arnhemmers al hun 1,2 miljoen bomen terug kunnen vinden.