Feestelijke oktobermaand: tien jaar duurzame activiteiten van De Groene Vos.
Op 1 oktober a.s. is het 10 jaar geleden dat in St. Marten-Sonsbeekkwartier een grote duurzaamheidsdag plaatsvond. Daarna volgden tal van weddenschappen, projecten, de oprichting van Stichting Kom op voor een duurzame wijk (nu Stichting De Groene Vos) en de opening van het pand De Groene Vos. Komende oktobermaand kun je meedoen aan feestelijke activiteiten die dit tweede lustrum luister bijzetten: groene vossenjachten, workshops, kortingsacties en meer.
Bekijk het programma op de website van De Groene Vos.

Groene Vossenjacht

Win een diner voor twee
Los de cryptische omschrijvingen op en ontdek op welke locaties je in oktober De Groene Vos kunt vinden. Op elke locatie geeft De Groene Vos een of meer letters prijs. De letters vormen een woord. Woord gevonden? Onder de goede inzendingen verloten we een diner voor twee, een Wakawaka, paddenstoelen op koffiedik en meer.

Tientjesdag

Op 10 oktober, krijg je op alle artikelen in De Groene Vos 10% korting (behalve de aanbiedingen). Bovendien kun je voor € 10,- Vriend van De Groene Vos 2015 worden! In ruil voor je donateurschap kun je gebruik maken van vele kortingen op duurzame producten en diensten in Arnhem. En natuurlijk steun je met de donatie de duurzame projecten.