Vanaf 1 april 2015 kun je Vriend worden van De Groene Vos. Zaterdag 4 april organiseert De Groene Vos een gezellige borrel waar je meer informatie krijgt over wat het inhoudt om Vriend van De Groene Vos te zijn.

Vanaf 1 april 2015 kun je Vriend worden van De Groene Vos. Als Vriend ondersteun je het werk van de stichting. Daarnaast krijg je vele voordelen; zo kun je tegen goedkoop tarief gereedschap huren en krijg je ook nog eens korting op vele duurzame producten en diensten in Arnhem. Vanaf € 34,- per jaar ben je al Vriend van De Groene Vos.

4 april Borrel

Zaterdag 4 april om 15:30 organiseert De Groene Vos een borrel voor vrienden of degenen die er over denken vriend te worden. Om te vieren dat De Groene Vos met Vrienden verder gaat, kunnen kinderen tot 1 mei meedoen aan een kleurwedstrijd. Een prachtige vossenkleurplaat is af te halen in De Groene Vos of te downloaden vanaf www.degroenevos.nl.

Overdracht

Om 16:00 uur ondertekenen de besturen van de VOSZ en Stichting De Groene Vos een overdrachtsovereenkomst: stichting De Groene Vos neemt de activiteiten van de VOSZ over. Vrienden van De Groene Vos kunnen hierdoor tegen goedkoop tarief gereedschap huren.

Kortingen

Behalve tegen goedkoop tarief gereedschap huren, kunnen Vrienden ook van vele duurzame voordelen bij Arnhemse winkels en bedrijven genieten zoals korting op aankoop van producten en reparaties. Op www.degroenevos.nl staat een compleet overzicht van de aangeboden kortingen.