Zou je thuis graag aardbeien telen, maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken? Dan ben je bij ‘de Aardbeienacademie’ aan het juiste adres. Je mag Jan Robben altijd een mailtje sturen met je meest uiteenlopende vragen over aardbeien (vraag@aardbeienacademie.nl). Via de ‘campuswinkel’ kun je verschillende aardbeien rassen bestellen die vervolgens naar je worden opgestuurd. Ook kun je heerlijke aardbeien jams en andere aardbeien producten bestellen via www.aardbeienacademie.nl/campuswinkel

Dit jaar heeft de Aardbeienacademie aardbeien geleverd voor op het dak van Roofgarden Arnhem. De zomerkoninkjes zijn daar te bewonderen, te ruiken…maar vooral ook te proeven!

Verder is Jan Robben bezig met het uitbrengen van een boek over aardbeien. Een droom die hij al meer dan tien jaar koesterde…De titel is nog geheim. Wel is al bekend dat het boek 320 pagina’s zal hebben en 34,50 euro gaat kosten. Je kunt nog intekenen op het boek om er alvast een te reserveren voor jezelf of om straks cadeau te doen aan iemand anders. Intekenen doe je dus gewoon door een mailtje te sturen naar boek@aardbeien.net. Je krijgt een bevestiging dat je hebt ingetekend.