Stadslandbouw is hot en ook in Arnhem zijn steeds meer mensen actief om in en rond de stad voedsel te verbouwen. In het weekend van 17 & 18 mei vindt de Dag van de Stadslandbouw in Arnhem plaats.
Op zaterdag wordt voor de tweede keer de Arnhemse Landdag georganiseerd met veel  inspirerende verhalen, ontmoetingen en pitches.

Op zondag vinden er overal in de stad activiteiten plaats, waarbij lokale initiatieven zich presenteren. Bezoekers kunnen zo kennismaken met de verschillende aspecten van stadslandbouw. Zo presenteren buurtinitiatieven zich, zijn er bijzondere activiteiten op de verschillende stadsboerderijen en zijn op meerdere plekken lekkere lokale hapjes te proeven.
Op de kaart staan alle initiatieven aangegeven die activiteiten organiseren op 18 mei. Hieronder staan tijdstippen, adressen en een korte omschrijving van de activiteiten.
Kijk wel even goed naar de tijdstippen om te voorkomen dat je voor een gesloten poort staat.
Met de kaart en de beschrijving in de hand kun je een leuke route door de stad uitstippelen. Dus trek erop uit en veel plezier tijdens de Dag van de Stadslandbouw!

download hier de kaart