Ik ben een milieutechnoloog, duurzaamheidsfilosoof, upcycle your life kunstenaar, ontwerper, schrijver, fotograaf… kortom De Creatievelink onder de naam UpCycle your life.

Afgedankte materialen (zoals oude fietsonderdelen) geef ik een nieuw leven door CO2 neutraal een ‘One of a kind’ product te creëren. Hierdoor ontstaat een creatie met een verhaal.

Met de duurzame fietsbeweging Cyclingteam UpCycle your life en de duurzaam geproduceerde fietskleding maak ik fietsers en medeweggebruikers bewust van hun eigen invloed om onze leefomgeving schoon en gezond te houden. Want als je geniet van de natuur moet je ook meehelpen om haar te behouden. Daarbij roep ik fietsers op, laat jezelf zien met het duurzaam geproduceerde fietsshirt, en geef daarmee aandacht aan klimaatverandering!

Weet jij antwoord op de volgende vraag?

Met welk motto probeer ik de wereld te inspireren?
Tip: Het staat op het wielershirt.

Hubert van Soest
www.decreatievelink.nl