De wielrenners van Giro d’Italia zullen ook langs het Coehoornpark koersen. Het Coehoorn wordt daarom tijdens de Giro omgetoverd in Parco Pantani.

Studio Halfvol* tovert in samenwerking met Festival de Luie Hond* het Coehoornpark tijdens de Giro d’Italia 2016 om in Italiaanse sferen met PARCO PANTANI. Van 5 t/m 8 mei in het gratis toegankelijke Coehoornpark een feelgood festival in ongedwongen sfeer met wielrennen, Italië en de Giro als overkoepelende thema.

Openingstijden (gratis toegang!)

donderdag 5 mei: 14.00 tot 22.00
vrijdag 6 mei: 14.00 tot 22.00
zaterdag 7 mei: 14.00 tot 22.00
zondag 8 mei 14.00 tot 20.00

Programma

In het Coehoornpark zullen sprekers en films te horen en zien zijn van een over wielrennen.
Zo mag u presentaties tegemoet zien van Maarten Ducrot, Bram Som, Yondi Schmidt, Karin Lambrechtse en diverse wielerdocu’s van Sportpaleis de Jong

Muziek

Diverse (kleinschalige) muziekoptredens worden verzorgd door Aniek Maren, Alexi Lalas, Fenna vd Goot, Popupklup & Studio Sonsbeek residents.

Eten en drinken

Uiteraard ook culinair het park in Italiaanse sferen zijn. Festival de Luie Hond en Stella By Starlight serveren Italia in het Coehoornpark met een Italiaans dagmenu, pizza’s uit de houtoven, Italiaans ijs van Salvatore, Peroni pils en meer.

Beleeft de Giro live mee!

De Giro d’Italia zal live op groot scherm zijn te zien. Daarnaast wordt het ‘Holland sport wielerspel’, gespeeld. En aan de kinderen is ook gedacht met de kidsplayground.

Partners van Parco Pantani

Studio Halfvol, Festival de Luie Hond, Studio Sonsbeek, Stella by Starlight, Focus filmtheater, Coehoorn Centraal

Locatie Coehoornpark
Coehoornstraat 60
6811 LA Arnhem

Informatie en vragen over het evenement
Namens de organisatoren is Tijs Bergervoet bereikbaar voor uw vragen of opmerkingen via telefoonnummer 06-51 21 13 31.

*een onderneming uit Coehoorn