Het bordspel 360 Verhalen is een uitnodiging om bijna verdwenen herinneringen op te halen en samen allerlei verhalen uit te wisselen. Het is een spel zonder winnaar of verliezer. 

Verhalen van heel vroeger, van nu of van daar tussenin. Luchtige verhalen of juist emotionele gebeurtenissen. Het bordspel 360 Verhalen is een uitnodiging om bijna verdwenen herinneringen op te halen en samen allerlei verhalen uit te wisselen. Je kunt het spelen met familie, collega’s, je vertrouwde partner of een nieuwe vlam, met je (groot)ouders of je kinderen, vrienden of (nog) onbekenden. Je kunt het een uurtje spelen of een hele nacht.

Wilma Mulder, bedenker van het spel: “De wereld is verdeeld in “zij” en “wij”, en we halen onze schouders op bij problemen die ogenschijnlijk ver van ons bed liggen. Met het bordspel 360 Verhalen hoop ik niet alleen dat spelers een gezellige tijd met elkaar doorbrengen, maar ook dat we op een laagdrempelige, leuke manier meer empathie, liefde en begrip voor elkaar leren opbrengen. Speel 360 Verhalen, deel je overeenkomsten en krijg meer begrip voor de verschillen tussen mensen. Verander de wereld klein beetje met ieder gedeeld verhaal.”

360 Verhalen is onder andere te koop bij Dichtbij,  Het Inspiratiehuis of Bureau Cambium.
Ook te leen bij de speelotheek Het Kasteel in Velp, voor als je het eerst eens wil uitproberen.
Het spel is ook in het Engels en Duits verkrijgbaar.

Meer