In Eetbaar en Belevingspark Kinderkamp wordt hard gewerkt aan een 20 meter lange picknicktafel. Hier kan de buurt samen komen, eten en samen genieten van een park waar je ook echt iets kunt beleven!

Eetbaar park

De picknicktafel is onderdeel van een uitgebreid plan om het 6 hectare groot park weer aantrekkelijk te maken voor de buurt. Minimaal een  derde van het park zal eetbaar worden, fruitbomen, notenbomen, bessen, frambozen, bramen en nog veel meer zal aangeplant worden. In het bestaande bosje komt een speelbos voor kinderen. Een blotevoeten pad, wilgenhutten, stapstenen en nog veel meer om te ontdekken, onderzoeken, rennen, bouwen, leren en beleven. Het gaat om de aanleiding tot spelen, uitgedaagd worden er zelf over na te denken en vooral door veel te doen. Ook zal er in samenwerking met de vlinderstichting een idylle aangelegd worden van bijna 10.000m2 waar maaipaden in gemaakt worden zodat de buurt het van dichtbij kan ontdekken en beleven. Deze zal aangesloten worden op de huidige vlindertuin die al aangeplant is bij buurtcentrum de Oosthof.
Een evenementenbult waar optredens verzorgt kunnen worden komt op het grasveld en ook zullen er nieuwe paden door het park aangelegd worden zodat het park beter bereikbaar wordt. De kruidentuin die in 2014 door een actieve bewoner is gestart wordt verder uitgebreid en de moestuin die sinds een jaar een deel van het terrein van buurtcentrum de Oosthof in bezit heeft genomen zal ook verder uitgebreid worden.

Meehelpen

Je bent van harte welkom om zelf eens langs te komen. En heb je zin om mee te helpen, dat kan. Er is altijd iets te doen.

026 – 36 34 533
Je kunt ze volgen op de website en facebook