Er bestaat nog een kans om de opening van de biomassacentrale tegen te gaan. Vanochtend heeft de Gelderlander nogmaals een artikel gewijd aan de strijd tegen die centrale: https://www.gelderlander.nl/arnhem/biomassacentrale-arnhem-is-nog-te-stoppen-ook-door-politiek~a30adf7a/
De afgelopen weken zijn meer dan 2500 handtekeningen verzameld en over de 150 bezwaren tegen de centrale (hoogste aantal ooit op één onderwerp gaf de Provincie Gelderland aan) ingediend.

Emailcampagne

Om nog extra kracht bij te zetten is er een email-campagne gestart zodat voor het debat in de gemeenteraad die e-mails kunnen aangeboden worden bieden aan de politieke partijen.

De e-mail bevat een verzoek tot actualisatie van de vergunningen van de centrale zodat deze getoetst dienen te worden aan de normen en eisen van vandaag. Hierdoor zullen ze de helft minder schadelijke stoffen mogen uitstoten.

We zouden het op prijs stellen indien jullie ook een paar keer op die email-campagne klikken. (je mag meerdere politieke partijen een email sturen)
https://www.arnhemspeil.nl/petitie.html#email-campagne

Email politieke partijen

Delen (vrienden, familie of op facebook) wordt ook zeker gewaardeerd!

Meer achtergronden over het protest over biomassacentrale vind je op Arnhems Peil