Tijdens het schaapscheerdersfeest woensdag 24 mei op stadsboerderij Presikhaaf is de nieuwe boerderijwinkel feestelijk geopend.

Onderstaande biologische boerderijproducten zijn te koop in de winkel op het erf. Natuurlijk alles vers en van eigen boerderij. Veel producten zijn seizoensproducten, wat betekent dat niet altijd alle producten te verkrijgen zijn en dat de prijs varieert afhankelijk van het aanbod.

  • Eieren: € 2,50 per doos van 10 stuks
  • Honing (uit de heemtuin): € 4,75 per pot
  • Seizoensproducten zoals aardappelen (zomer) en kruiden/groenten
  • Heemels gageltje, een uniek Arnhems bier met gagel uit de heemtuin, gebrouwen door de brouwer van het Openluchtmuseum. (Momenteel uitverkocht. Afhankelijk van de gagel-oogst naar verwachting in het voorjaar van 2017 weer verkrijgbaar.)
  • Naast de eetbare producten is er ook houten speelgoed te koop.
  • Een boekje met fietsroutes door Arnhem en omgeving langs verschillende locaties die met het natuurcentrum te maken hebben. In het boekje staan twee routes van 25 km; één door Arnhem-Noord met start en finish bij stadsboerderij Presikhaaf; en één door Arnhem-Zuid met start en finish bij stadsboerderij De Korenmaat. De routes kunnen ook gecombineerd worden voor een extra lange rit van 50 km. Het boekje kost € 3,00.

Vraag tussen 11.00 en 16.00 uur een van de medewerkers (in een groen shirt) om te helpen in de winkel.
De openingstijden van de boerderijwinkel zijn: dinsdag t/m zondag: 11:00-16:30 uur, maandag gesloten.