Op zaterdag 25 juni is open dag bij Allemaal Lokaal pilotboer Gerjo Koskamp van boerderij Ruimzicht, een biologisch dynamisch melkveebedrijf. Dit in samenwerking met Milieudefensie.
Kom ook!

Aurora Lentekaas

Samen met Milieudefensie zorgt Boerderij Ruimzicht ervoor dat de koeien lokaal geproduceerd veevoer krijgen in plaats van soja uit Zuid-Amerika. Daar is de Aurora Lentekaas uit voortgekomen, een 100% lokaal en oerwoudvrij kaasje dat onlangs in de schappen van de Ekoplaza lag. En op de open dag kun je zelf de nieuwe Aurora Zomerkaas proeven. Het kan dus: ons vee voeren met voer van dichtbij zonder oerwoudkap en landonteigening voor onze zuivel zoals kaas!

Kom zelf kijken!

Op zaterdag 25 juni kun je rondkijken op boerderij en tuinderij Ruimzicht. Ga in gesprek met boer Gerjo over zijn overstap naar regionaal veevoer en praat met groenteteler Fred over de tuinderij. En kom meer te weten over het opwekken van energie op de boerderij en de unieke familiekudde waarbij de kalfjes bij de koe blijven.

Er zijn allerlei lokale producten verkrijgbaar, er is muziek en er zijn er volop activiteiten voor kinderen. Bekijk hier het volledige programma: http://boerderijruimzicht.nl/boerderij-ruimzicht/open-dag/.

Bus vanuit Arnhem

Voor bezoekers vanuit Arnhem is er een bus geregeld. Je hoeft je alleen aan te melden. Stuur een mail naar info@bloeiinarnhem.nl o.v.v. bus naar Ruimzicht, met je contactgegevens.
Zien we je de Open Dag van Boerderij Ruimzicht in Halle (Gld.) op 25 juni van 12 tot 17 uur? Hier is de snelkoppeling naar de pagina van milieudefensie over deze aktie. http://allemaal-lokaal.nl/#pilots.

Boerderij Ruimzicht: Bielemansdijk 11a, 7025 CN Halle