Vanaf zaterdag 8 december kun je op Kweekland een biologische kerstboom afhalen. Het weekend van 8 en 9 december is Kweekland zaterdag en zondag open van 10 tot 17 uur en maken ze er een feestje van met muziek, glühwein, chocomel en winterse lekkernijen.

Het ophalen van de kerstbomen kan tijdens dit weekend èn tijdens onze openingstijden op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend tussen 9 en 13 uur. We zijn open tot en met donderdag 18 december.

  • Weekend 8 en 9 december open van 10 tot 17 uur
  • Biologische kerstbomen
  • Muziek, glühwein, chocomel en winterse lekkernijen
  • Ophalen kerstbomen t/m do 18 december

Na de feestdagen lever je de boom weer in en worden ze in Arnhem op een akker geplaatst. Zo kan de boom meerdere jaren mee.

Voor de zevende keer is er in Arnhem een uitgiftepunt van biologische kerstbomen. Een duurzame boom die na de feestdagen weer verder groeit. Afgelopen jaren gingen de bomen terug naar de kweker in Leusden. Dit jaar worden de bomen op een akker in Arnhem geplant. Vanaf zaterdag 8 december kun je jouw gereserveerde kersboom afhalen op stadstuin Kweekland. Het zijn biologische bomen met een extra grote kluit die een paar jaar meegroeien.

Begin januari kun je de boom weer inleveren zodat ze de rest van het jaar kunnen doorgroeien en volgend jaar opnieuw gereserveerd kunnen worden. Zo kan een kerstboom tot wel vijf keer worden hergebruikt!

Wil je ook een biologische kerstboom? Wees er dan snel bij! Reserveer via info@stadstuinkweekland.nl