Biologisch eten duur? Dat hoeft niet! Voedselcoöperatie (VOKO) De BAAZIZ maakt biologisch voedsel toegankelijk(er) voor iedereen.

Enkele bewoners van Woonvereniging Centraal Wonen Arnhem hebben de voedselcoöperatie opgericht omdat zij het belangrijk vinden duurzaam en milieubewust om te gaan met voeding. Ze nodigen iedereen uit om er ook gebruik van te maken.

Bij De BAAZIZ komen winkelen is duurzaam en milieubewust! Doordat ze producten veelal inkopen in grootverpakking besparen ze op bijvoorbeeld verpakkingsmateriaal. Ze bieden de producten tegen een gereduceerd tarief aan.

Wat is een voedselcoöperatie?

Het initiatief is gebaseerd op onderlinge samenwerking van enthousiaste mensen. Je bent dus geen klant, maar een participant! Lid worden kan voor €1,80 per maand.
De VOKO heeft geen winstoogmerk. Mensen met een kleine beurs kunnen ook bij hen terecht.

Ons assortiment

De BAAZIZ verkoopt biologische producten veelal vanuit grootverpakking. Het assortiment bestaat uit droogwaren. Denk hierbij aan sojamelk, jam, havermout, maar ook wasmiddel. Het assortiment is groeiende. Je favoriete product nog niet in het assortiment? Geen reden tot zorgen, als lid van de voedselcoöperatie kan je meedenken over allerlei zaken, onder andere over het assortiment! Er zullen ledenvergaderingen worden georganiseerd, zodat iedereen inspraak kan hebben.

Onze winkel

Iedere vrijdagavond van zeven tot negen uur ben je welkom in de CWAKEL, de centrale ontmoetingsruimte van Centraal Wonen Arnhem. Daar presenteren we in een eenvoudige opstelling de produkten uit ons assortiment. Je kunt komen snuffelen en producten kopen of producten bestellen die wij nog niet in ons assortiment hebben. Er is een gezellige inloop, je kunt een lekker biologisch kopje koffie of thee komen drinken en een praatje maken. Zo kun je ons en gelijkgestemde bezoekers leren kennen.

Tijd en plaats

De winkel is iedere vrijdag van 19.00 tot 21.00 u open. Je vindt de CWAKEL, de ontmoetingsruimte van Centraal Wonen Arnhem, op Stedumhof 424a in Vredenburg.

Vragen?

Mail naar baaziz026@gmail.com of bel naar 06 81704991
We zijn ook actief op Facebook: www.facebook.com/vokodebaaziz . Like ons!