Bezoekerscentrum Sonsbeek is het ideale uitgangspunt voor wandelingen door de Arnhemse stadsparken Sonsbeek, Zijpendaal en Gulden Bodem. Over deze maar ook over de andere parken en natuurgebieden in Arnhem vindt u alle informatie bij de infobalie. Het Bezoekerscentrum is gevestigd in de voormalige 18e eeuwse molenschuur bij de Witte Watermolen aan de rand van Park Sonsbeek. In vijf minuten loopt u er naartoe vanuit het centrum van de stad en het centraal station.

Winkel

In de winkel van het centrum zijn de meelproducten (biologisch!) uit de naastgelegen Witte Watermolen te koop, naast bakbenodigdheden, cadeauartikelen en boeken en kaarten over de natuur in en om Arnhem.

Het centrum organiseert tentoonstellingen, wandelingen en diverse andere activiteiten voor volwassenen en kinderen.
Het is een heerlijke plek voor een kop koffie of thee, met iets lekkers. En na een verfrissende wandeling is er een wijntje of (duurzaam) biertje om uzelf te belonen.

Op dinsdag t/m vrijdag is de Witte Watermolen in bedrijf te bezichtigen.

 naar de site

Arnhem vormt samen met Nijmegen het hart van een unieke regio in Nederland. Een adembenemende natuur, grote attracties en evenementen zorgen voor een onvergetelijk bezoek. www.regioarnhemnijmegen.nl