Arnhem heeft een nieuw lokaal betaalmiddel:Arnhems Hert! Arnhems Hert is een positief betaalmiddel zonder rente, dat oneindig rond kan blijven gaan in deze regio. Daar hebben we allemaal voordeel bij!

Lees wie er mee kunnen doen, hoe het werkt en meld je aan!

Wat is Arnhems Hert?

Arnhems Hert is zowel de naam van het betaalmiddel als de naam van de gemeenschap waarin ondernemers en inwoners een boost geven aan een florerende en circulaire lokale economie. We zijn van ondernemers én van inwoners. Het betaalmiddel, Arnhems Hert, en een betrouwbaar betaalsysteem zijn de basisingrediënten. Doe je mee dan versterk je ook de onderlinge samenwerking en creëer je verbinding waarbij iedereen ertoe doet. Arnhems Hert is er voor de mensen. Geld is een middel en geen doel. De lokale handel wordt versterkt en je kunt meer invloed uitoefenen met je geld. Werkgelegenheid en sociale initiatieven worden gestimuleerd.

Spreekt dit je aan? Meld je aan!

Aanmelden als Ondernemer

Ben jij ondernemer met een hart voor Arnhem én voor een florerende en circulaire lokale economie? Denk je dat jij een bijdrage kan leveren aan Arnhems Hert, waardoor ook jouw bedrijf een boost krijgt? Word dan lid van Arnhems Hert en je kunt meteen je rekening openen!

Aanmelden als Organisatie

Heb jij een organisatie en werk je met vrijwilligers? Bedank je vrijwilligers, medewerkers in Arnhem Hert en draag bij aan de lokale economie.

Aanmelden als Vriend

Heb je hart voor Arnhem en zelf geen onderneming? Ook jij kunt je aansluiten bij de groeiende groep van vrienden van Arnhems Hert. Met de betaalapp kun je je Arnhems Hert tonen door inkopen te doen bij aangesloten ondernemers/winkels.
Word lid van Arnhems Hert en je kunt meteen je rekening openen!

Waarom lokaal geld meer omzet creeërt


www.arnhemshert.nl