Op woensdagavond 14 juni vindt van 19.30 – 21.30 uur bij Rozet Arnhem het jaarlijkse Awearness Fashion Café plaats, de ontmoetingsplaats voor modeprofessionals en consumenten met hart voor duurzame mode tijdens het Fashion + Design Festival Arnhem.

Afgelopen vrijdag ging het Fashion & Design Festival Arnhem van start. Een maand lang vinden in de Arnhemse binnenstad talloze activiteiten plaats waar mode- en designliefhebbers hun hart aan op kunnen halen. Tijdens het Awearness Fashion Café op 14 juni belichten we, samen met experts en consumenten, de mogelijkheden tot verduurzaming van de mode industrie.

Met het accent op praktische toepassingen, aandacht voor wat je zelf kunt doen en de focus op positieve ontwikkelingen, bieden we je een interessante, informele avond op een prachtige locatie. Na de presentaties van onze sprekers kun je nader kennis maken, vragen stellen en informatie uitwisselen. Een mooie gelegenheid om je duurzame netwerk te vergroten!

Sprekers
Textielexpert Roosmarie Ruigrok, ontwerper Pascal Mulder van Ho&Mulder, stijlanalist Tonny van der Linden en Ashna Chhatta van Stoere Vrouwen. Special guest Cara Boccieri van Ways of Change die te zien was bij Floortje naar het einde van de wereld.

MINIFASHION SHOW & SHOP!
Over duurzame mode moet je natuurlijk niet alleen maar praten, die moet je ook zien en voelen! We zijn dan ook blij je te kunnen melden dat we een aantal items kunnen laten zien tijdens een minimodeshow. Ook zijn er sieraden van Ways of Change te koop, bijzondere tassen en andere accessoires van Bagged for Good, HO&Mulder en LuPéLo.

Volg Awearness Fashion op Facebook voor de laatste updates.

Bestel hier je TICKET voor € 7,50