Vind een auto bij je uit de buurt en huur ‘m van je buren. Staat jouw eigen auto vaak stil? Haal er meer uit en deel je auto.

Deelauto.nl

Wil je graag je auto delen, dan is Deelauto.nl een goed startpunt. Deelauto.nl is de website van Vereniging voor Gedeeld Autogebruik. Je vind er alle opties zodat je snel kunt beginnen met autodelen. Wil je bijvoorbeeld je auto delen met bekenden of ook met onbekenden?

Deel je je auto met bekenden, dan is het belangrijk dat alles goed geregeld is. De Vereniging voor Gedeeld Autogebruik helpt je bij het opzetten van een eigen autodeelgroep zodat je met meerdere personen van één auto gebruik kunt maken. De Vereniging is een non-profit organisatie die autodelen stimuleert door je te helpen alles goed te regelen. Bij de Vereniging kun je terecht voor een autodeelverzekering waarbij het is toegestaan dat anderen je auto gebruiken en je no-claim beschermd blijft; een parkeerregeling voor een extra vergunning en een voorbeeldcontract.

Je kunt er ook voor kiezen om je aan te melden bij een organisatie zoals MyWheels, Snappcar of GreenWheels. Op Deelauto.nl vind je belangrijke informatie zoals de tarieven en verschillende kosten en kun je terecht voor advies.
Naar Deelauto.nl >>>

SnappCar

SnappCar controleert altijd zorgvuldig de identiteit en online gegevens van elke nieuwe gebruiker. Met een uitgebreide verzekering van Allianz ben je gedekt voor schade en pech. Ook je medepassagiers zijn meeverzekerd. Als het nodig is zorgt het supportteam voor ondersteuning of vervangend vervoer.
Naar SnappCar >>>

MyWheels

Via MyWheels kun je een auto huren en ook je eigen auto verhuren. MyWheels zorgt ervoor dat alles goed geregeld is en je verzekerd op weg kunt.
Naar MyWheels >>>

GreenWheels

Geen eigen auto, maar wel eens een auto nodig? Als je minder dan 10.000 km per jaar rijdt, is Greenwheels voordeliger dan een eigen auto. Met Greenwheels hoef je je niet druk te maken om verzekeringen, wegenbelasting, onderhoud en afschrijving.  
Naar GreenWheels >>>