Op 14 mei sluiten we de ArnhemAANdag campagne gezamenlijk af op de plek waar we begonnen: Molenplaats Sonsbeek. Het is het einde van een supertoffe periode waarin we met zijn allen tien energiebesparende challenges aan zijn gegaan.

Tijdens deze avond blikken we terug op de challenges die er wekelijks zijn geweest en we kunnen alvast enkele opvallende resultaten laten zien. Daarnaast hebben we enkele mensen uitgenodigd met wie we ingaan op de thematiek rondom het besparen van energie en van wie je waardevolle tips krijgt om de wereld weer wat positiever te beïnvloeden, ook nu we aan het einde van deze challenges zijn gekomen. Dat is dan ook hét moment om anderen met je mee te laten denken.

We zijn deze avond te gast op een prachtige, groene locatie: Molenplaats Sonsbeek (voorheen Bezoekerscentrum Sonsbeek) in Arnhem informeert over het stedelijk groen. Het is beginpunt voor vele wandelingen en een goed uitgangspunt voor een fietstocht. Het adres is Zijpendaalseweg 24A, 6814 CL te Arnhem

We starten om 20.00 uur en je bent vanaf 19.30 uur welkom voor bijvoorbeeld een kop vers gemalen koffie. We verwachten rond 21.30 uur af te ronden.

maandag 14 mei van 19:30 tot 21:30