Wil jij andere Arnhemmers leren kennen en verrast worden door hun ervaringen? Zou jij eens aan een tafel willen zitten met mensen met een andere leeftijd, geaardheid, culturele achtergrond en/of levensovertuiging? Lijkt het jou leuk om mensen uit jouw omgeving, die je anders niet zo snel spreekt, een keer echt te ontmoeten?
Lees dan verder.

Arnhem in Dialoog

brengt mensen met elkaar in gesprek. Je leert elkaar kennen, begrijpt elkaar beter en vaak ontstaan er nieuwe inspirerende ideeën, inzichten en/of initiatieven. Onze ervaring is: bekend maakt bemind!
Een dialoog is geen discussie. Met elkaar in dialoog gaan betekent open staan voor de ander door naar elkaar te luisteren. Je deelt verhalen, ervaringen en dromen en plannen met elkaar.

Doe jij ook mee met Arnhem in Dialoog?

In een kleine groep praat je over een van te voren bepaald thema, dit jaar: Erbij horen. Een getrainde gespreksleider zorgt er voor dat de dialoog goed verloopt. De mensen die Arnhem in Dialoog al eens hebben meegemaakt, zijn erg enthousiast en zijn het er over eens dat zo’n dialoog de stad een beetje mooier maakt.
Hoe doe je mee? Je kunt deelnemen aan een dialoog, maar je kunt ook gespreksleider zijn of je kunt een dialoogtafel organiseren.

Aanmelden
Op de website www.arnhemdialoog.nl vind je meer informatie en kun je je opgeven.