Elk jaar wordt in Arnhem de Week van de Dialoog georganiseerd. Dit jaar vindt Arnhem in Dialoog plaats in de week van 3 t/m 12 november. Het thema van Arnhem in Dialoog 2017 is ‘Wat brengt ons samen?’.

Wat ons samenbrengt is dat we allemaal waarschijnlijk in Arnhem wonen. Maar is er nog meer wat ons samenbrengt? Je kunt daarbij denken aan het wonen in dezelfde wijk, boodschappen doen in dezelfde supermarkt, uitgaan naar hetzelfde café, kinderen hebben in dezelfde leeftijd, maar ook: het delen van dezelfde idealen, je zorgen maken over dezelfde dingen. Zo zijn er nog allerlei voorbeelden te noemen. Maar doen we ook samen dingen waardoor we ons nog meer ‘samen’ voelen? En wat betekent voor jou de uitspraak ‘Samen Sterk’?

Durf jij je dromen te delen met anderen, mensen die je (nog) niet kent? Meld je dan nu aan als deelnemer aan een gesprek, als gespreksleider (jij leidt dan het gesprek en krijgt daarvoor een training), als tafelorganisator (jij zorgt dan voor een locatie en voor deelnemers) of als tafelorganisator én gespreksleider.

Kijk voor meer informatie op de website van Arnhem in Dialoog en op Facebook.