Vind je het heerlijk om met elkaar in de natuur te wandelen, hardlopen of je handen uit de mouwen te steken? Dan zijn er verschillende mogelijkheden.

Wekelijks kun je op zondagmiddag met een parkgids meewandelen door park Sonsbeek. Onder hun enthousiaste en professionele leiding zie en hoor je dingen die anders wellicht aan je voorbij zouden gaan. Ook Geldersch Landschap & Kasteelen en IVN Arnhem organiseren regelmatig wandelingen door de natuur in en om Arnhem.

Hardlopen

Sport je graag in de natuur dan is de hardloopgroep Warnsborn wellicht iets voor jou.  Je loopt met elkaar (onder begeleiding) prachtige routes over landgoed Warnsborn. Of wat dacht je van hardlopen door Sonsbeekpark? Elke eerste zondag van de maand een rondje hardlopen door het park. Doe gezellig mee, samen lopen is wel zo leuk!

Natuurbeheer

Wil jij je inzetten voor natuurbeheer in jouw directe omgeving wilgen knotten, weidevogelnesten beschermen of andere activiteiten in het groen? Op de website van de stichting Landschapsbeheer Gelderland kun je kijken of er bij jou in de buurt een groep actief is. De contactgegevens van de coördinator staan erbij zodat je kunt informeren naar de werkzaamheden en de mogelijkheden om aan te sluiten.

Meer

Voor kinderen