Locals en nieuwkomers uit de vluchtelingen centra de Koepel en Heumensoord leren elkaar kennen tijdens het 360 STORIES café op 17 maart. Luister samen naar mooie woorden en muziek, wissel verhalen uit en geniet van wereldse hapjes!

Met medewerking van: Karin Oppelland (Nederland in Dialoog), Ishwana Clarke (Mensen Zeggen Dingen), Georgios Lazakis (Kyteman, Greek Gospel) en Wilma Mulder (360 Stories). De mensen van OASE, centrum voor Empowerment & Ontwikkeling en de Syrian Cooks Arnhem zorgen samen voor heerlijke vegetarische hapjes!

-SHARE YOUR STORIES-

Een goed verhaal, een écht verhaal, inspireert. Mensen die elkaars verhalen horen, begrijpen elkaar beter. En al vertellend begrijp je vaak ook jezelf beter.
Deel je overeenkomsten, respecteer elkaars verschillen.

Karin Oppeland is directeur van Nederland in Dialoog, een organisatie die de sociale samenhang in de samenleving versterkt door inzet van de Dialoog. Jaarlijks wordt in ruim 100 steden en gemeenten door het hele land de Dag van de Dialoog georganiseerd. Coördinatoren worden opgeleid middels de eigen dialoogmethodiek.

Ishwana Clarke maakt deel uit van het Spoken Word collectief ‘Mensen Zeggen Dingen’. Hij deelt zijn verhaal over het verlaten van zijn thuisland Jamaica. Ishwana schreef het afgelopen jaar tracks bij Pride Photo Nijmegen met als insteek het zichtbaar maken van de diversiteit van mensen door middel van muziek.

Georgios Lazakis was lid van het Kyteman hiphop orkest en heeft met zijn label ‘Greek Gospel’ het album ‘Life Stories’ uitgebracht. Als musicus en docent staat Georgios voor empowerment van jongeren, o.a. in het project ‘School of HeART Knocks’, genomineerd voor de TEDx Amsterdam Award 2015.

Voor wie? Burgers en bedrijven, professionals en vrijwilligers, bewoners de Koepel, Heumensoord en andere opvangcentra in en om Gelderland. Een ticket à € 7,50 incl hapjes en drankjes bestel je hier. Voor bezoekers uit de COA opvangcentra is de bijeenkomst kosteloos. NB: Engelstalig evenement!

Locatie: Walburgiskerk te Arnhem, tijd 19.30 – 22.00.