Gezond

Omega-3 is goed voor hersenen, hart en ogen. Omdat ons lichaam zelf geen Omega-3 aanmaakt, halen we het uit voedsel en voedingssupplementen, zoals vette vis en visolie capsules. Maar duurzaam of gezond is het gebruik van visolie niet, nu 87 % van de zeeën overbevist is en veel vissen vervuild zijn met gevaarlijke stoffen, zoals dioxines en pcb’s.

100% Visvrij

Met Testa vervangen we producten die veel vis bevatten. Testa wil bijdragen aan het verbeteren van de biodiversiteit van de oceaan. Dat kan als het binnen tien jaar mogelijk wordt om een significant deel van alle visolie te vervangen door zuivere, visvrije Omega-3.

Plantaardig

Testa is een 100% plantaardig Omega-3 supplement. Onze Omega-3 wordt gemaakt van CO2 neutraal gekweekte algen, hét superfood van de vissen. Hiermee worden per verpakking wel 23 haringen gespaard, het aantal vissen dat nodig is voor één potje visolie capsules.

Duurzaam

Wereldwijd wordt er 90 miljard kilo vis uit zee gevangen om aan de huidige vraag aan Omega-3 te voldoen. Dat moet duurzamer en diervriendelijker. Eén Testa verpakking, op basis van algen, bevat evenveel Omega-3 als 23 haringen. Daarnaast zijn onze verpakkingen biologisch afbreekbaar en zijn de capsules gemaakt van zeewier extract. Onze verpakkingen worden ingepakt op een sociale werkplaats.

Tips?

Bij Testa willen we altijd innoveren en de oceaan nog minder belasten. Heeft u tips hoe wij ons product kunnen verbeteren, neem dan contact met ons op.