Lifestyle tips

/Lifestyle tips
Lifestyle tips 2017-10-22T13:01:09+00:00

Vind hier je inspiratie voor hoe duurzaamheid past in je dagelijks leven.

eten & drinken

Door bewust te kiezen, kun je een flinke bijdrage leveren aan een duurzame Aarde, aan je gezondheid, en het is nog lekker ook. Arnhem biedt volop lekker en gezond eten.
naar Eten & Drinken >>

wonen

Prettig wonen doe je in een huis dat past bij jou. Bij duurzaam wonen denk je aan energie, waterbesparing, materiaalgebruik, voorkomen en scheiden van afval en de kwaliteit van het binnenmilieu.
naar Wonen >>

kleding & verzorging

Tweedehands, duurzame mode en fair trade kleding is hot! En voor je verzorging kies je niet-proefdiergeteste cosmetica en natuurlijke zeep. Je huis wordt heerlijk schoon met schone schoonmaakmiddelen.
naar Kleding & Verzorging >>

afval & hergebruik

Afval scheiden doen we al, maar kan nog beter. Voorkomen van afval en nieuwe en zelfs betere producten maken van afval; Upcyclen en Leven zonder afval.
naar Afval & Recycle >>

delen & ruilen

Lenen, delen en ruilen, het ligt eigenlijk zo voor de hand. Zet je boormachine online. Zo help je anderen, verdien je wat bij, ontmoet je nieuwe mensen en doe je tijdens het uitlenen vast weer nieuwe idee├źn op.
naar Delen & Ruilen >>

delen & ruilen

Je hoeft niet ver weg om een gezellige middag te beleven. Lekker in de natuur uitwaaien is gratis en heel verfrissend.
naar Vrije tijd & Cadeau >>

actief in je wijk

Samen maken we onze wijken leefbaar. Wat kun je in jouw wijk doen? Fijn als je je buren kent, als je gegroet wordt en je iemand kunt helpen. In je eigen buurtje.
naar Actief in je wijk >>

junior

Lekker ravotten, spelen met modder en spelen in het bos, helpt jeugd bij hun motorische ontwikkeling. In de leeftijd van 6 tot 12 jaar wordt de basis gelegd voor zowel gezond gedrag als voor verbondenheid met natuur.
naar Junior >>

Filmtips

Duurzame mode wat is dat eigenlijk?

Demonstratie van goedkope natuurlijke shampoo en spoeling.

Duurzaam bouwmateriaal, bamboe. Waarvoor gebruik je het eigenlijk niet?